Steakreaktor 2.0 - ruostumatonta terästä - sisägrilli










Steakreaktor 2.0 - ruostumatonta terästä - sisägrilli
- sähköinen pöytägrilli
- Ruostumaton Teräs
- 1600 watt
- Tätä artikkelia ei ole varastossa, ja sitä täytyy ensin tilata lisää. Varastossa ja valmiina sinulle! Tilaa nyt ja nauti ostoksestasi ilman viivästyksiä. Tämä tuote on tällä hetkellä loppu. Jätä meille sähköpostisi, niin ilmoitamme sinulle, kun se on saatavilla!
- Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
- 14 Päivän peruutusoikeus
Huippuominaisuudet
grillielämyksiä sisällä: 1600 W grillauslämpötiloille 400–850 °C
ruostumatonta terästä: kotelo kokonaan harjatusta ruostumattomasta teräksestä
tehokas: eristetty kotelo aktiivisella jäähdytyksellä – lämpö jää sisäpuolelle
Tuotteen yksityiskohdat
Steakreaktor 2.0 tekee vallankumouksen pihvin paistossa 850 asteen ylälämmöllään. Klarsteinin erityisesti kehittelemän keraamisen vastuksen ansiosta grilli antaa erityisen intensiivistä säteilylämpöä lihalle Tämä menetelmä taikoo muutamassa minuutissa aromaattisia, karamellisoituja kuoria, kun taas pihvin sisus jää erittäin meheväksi ja mureaksi. Siten syntyy aivan erityisiä grilliaromeja, jotka huolehtivat ainutlaatuisesta ruokailuelämyksestä.
Klarstein tuo korkean lämpötilan grillillään New Yorkin pihviravintoloiden salaisen tempun myös kotikeittiöihin, sillä se on ainoa laatuaan, jota voi käyttää sisätiloissa. Ratkaisevaa on verkkovirralla käyttäminen ja eristetty sekä aktiivisesti jäähdytetty kotelo, joka huolehtii siitä, että lämpö ei pääse sisätilasta lämmittämään koteloa ulkopuolelta.
Prosessin aikana pihvista irtoavat lihasnesteet kerääntyvät mukana toimitettavaan astiaan. Niistä voi tehdä yhdessä voin, yrttien ja mausteiden kanssa fantastien kastikkeen. Steakreaktor 2.0 on grilli monilla käyttömahdollisuuksilla. Sen kanssa onnistuu paitsi täydelliset pihvit, myös muunlainen liha sekä kala, kasvikset ja jopa jälkiruoat voidaan valmistaa helpolla ja nopealla tavalla erittäin maukkaiksi. Laatikot, pekoni ym. saavat Steakreaktor 2.0:ssa erinomaisen pinnan ja siten myös erityisen intensiivisen maun. Intuitiivisen käsittelyn, mutkattoman puhdistuksen ja monipuolisuuden ansiosta Steakreaktor 2.0 takaa loistavat tulokset ja kutsuu ruoanlaitosta innostuneet herkkusuut aina uusien kokeilujen pariin.
Ruostumatonta terästä: korkean lämpötilan Klarstein Steakreaktor 2.0 -grilli nyt kotelossa, joka on kokonaan harjatusta ruostumattomasta teräksestä – viileän elegantti look jokaiseen keittiöön!
Ominaisuudet
- grillausaika säädettävissä 9:50 minuuttiin asti
- irrotettava grilliosa
- ritilällä 16 x 25 cm (leveys x pituus) grillausala, tehokasta jopa 15 x 20
- erityisiä grilliaromeja ja aromaattinen, karamellisoitu pinta minuuteissa
- sopii myös vihanneksille, laatikoille ja gratiineille sekä jälkiruokien karamellisointiin
- intuitiivisesti ohjattava ohjauspaneeli etupuolella
- LED-näyttö, jossa lämpötilan näyttö ja ajastin
- uusi, aktiivinen jäähdytys optimoituna
- automaattinen sammutus ja ylikuumenemissuoja
- helppo puhdistaa – kaikki irrotettavat osat voi pestä astianpesukoneessa
- valmistettu Saksassa
- teho: 1600 W
- lämpötila-alue: (lämmitin) 400–850 °C
- käyttöjännite: 220–240 V ~ 50–60 Hz
Mitat & tekniset tiedot
- mitat: n. 25,5 x 35,5 x 41,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
- grilliritilä/käytettävä grillausala: 16 x 25 cm (leveys x pituus)/15 x 20 cm (leveys x pituus)
- paino: n. 14 kg
Toimituskokonaisuus
- 1 x korkean lämpötilan grilli
- 1 x arina
- 1 x ritilän kahva
- 1 x rasva-astia ¼ GN
- 1 x grilliosa
- käyttöohjeiden kielet: englanti, saksa, espanja, italia, ranska
Toimitus & lähetys
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.
War ein Weihnachtsgeschenk. Klappt nicht so gut wie erwartet: Geht nur für kleine Steaks, für mehrere Leute nicht zu gebrauchen. Der Beschenkte ist sehr unzufrieden und hat das sehr teure Gerät weiter gegeben.
Oli joululahja. Ei toimi odotetusti: toimii vain pienille pihveille, ei useille ihmisille. Vastaanottaja on erittäin tyytymätön ja on luovuttanut erittäin kalliin laitteen.
Der Steakreaktor 2.0 erfüllt unsere Erwartungen vollkommen. Bei der richtigen Fleischqualität hervorragende Grillergebnisse. Zu r Haltbarkeit können wir noch keine Aussage treffen. Alles andere passt.
Pihvireaktori 2.0 vastaa täysin odotuksiamme. Oikeanlaatuisella lihalla erinomaiset grillaustulokset. Kestävyydestä emme voi vielä sanoa mitään. Kaikki muu kelpaa.
Perfekt: (1) bedienungssicher schnell und einfach auch für den Hausmann mitten Heiligtum der besten aller Ehefrauen -> Küche [der Rezensent agiert normalerweise im Schnitt an drei Tagen - auch im Winter - am Großen „Weber“ auf der Terrasse], (2) sinnvoller Menüablauf, (3) Gehäuse bleibt kühl trotz Weihnachtsserienproduktion, (4) gute Postions-/Effektkombination ca. 30 cm entfernt von der Dunstabzugshaube (näher am Hauptgeschehen) war kein Plätzlein für den Beefer zu bekommen, (5) high-end Ergebnis in Kombination mit sous-vide, allerdings bei Einsatz von hoch-qualitativem Fleisch, das wir immer beim Biobauern kaufen, (6) momentan keine Erfahrung mit Fisch und Gemüse: ich werde nach „Versuchsreihe“ weiter berichten
Täydellinen: (1) turvallinen käyttää, nopea ja helppo, jopa aviomiehelle keskellä kaikkien vaimojen parhaiden pyhäkköä -> keittiö [arvostelija työskentelee yleensä keskimäärin kolme päivää - jopa talvella - isolla "Weber" terassilla], (2) järkevä valikkokulku, (3) asunto pysyy viileänä joulusarjatuotannosta huolimatta, (4) hyvä asento/vaikutelma yhdistelmä n. 30 cm etäisyydellä liesituulettimesta (lähempänä päätoimintoa) Beeferiä ei ollut paikasta saada, (5) huipputulos Yhdistelmässä sous-vide-konseptin kanssa, mutta käyttämällä korkealaatuista lihaa, jota ostamme aina luomuviljelijöiltä, (6) ei tällä hetkellä kokemusta kalasta ja vihannekset: Raportoin lisää "testisarjan" jälkeen.
Wir waren auf der Suche nach einem Steak-Grill, der ca. 800°C erreicht. Die meisten Modelle sind gasbetrieben, was für uns nicht in Frage kam. So kamen wir zum Klarstein Steakreaktor. Wir sind damit sehr zufrieden; die Steaks bekommen eine tolle Kruste und es ist kein Vergleich zum Braten in einer Bratpfanne. Man sollte die Steaks, je nach Dicke, vorher bei 50-60°C leicht vorgaren, da sie sonst innen sehr "englisch" sind. Das Gerät heizt sehr schnell auf und alle wesentlichen Teile lassen sich entnehmen und in der Spülmaschine reinigen.
Etsimme pihvigrilliä, jonka lämpötila on noin 800 °C. Suurin osa malleista on kaasukäyttöisiä, mikä ei tullut meille kysymykseen. Näin pääsimme Klarsteinin pihvireaktoriin. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen; pihvit saavat upean kuoren, eikä niitä voi verrata paistamiseen pannulla. Paksuudesta riippuen pihvit tulee kypsentää etukäteen 50-60°C:ssa, muuten ne ovat sisältä hyvin "englanninkielisiä". Laite lämpenee erittäin nopeasti ja kaikki olennaiset osat voidaan irrottaa ja pestä astianpesukoneessa.
Super Steakgrill das ist der Thermomix für Männer. Kann man nur weiterempfehlen. Klappt einwandfrei mit dem Grill- Fleisch. Es darf nur nicht zu dünn sein. Bei dickeren Filet Steaks sollte man im Sous vide Garer auf mit 54 -56 grad vorgaren. Danach noch 2min jede Seite im Reaktor und man hat das perfekte Steak. Auch Lamm und Schweinekoteletts werden traumhaft. Gerade wenn noch ein bissle Fett dran ist wird es richtig gut und bleibt innen total saftig. Man darf aber erst hinter würzen wenn das Steak zum entspannen noch in der Warmhalteschale liegt. Es empfiehlt sich den Reaktor der etwas größer als ein Kaffeemaschine ist, in der Nähe der Dunstabzugshaube aufzustellen. Damit gegebenenfalls der Bratdunst weg hat. Man kann gut mit dem Grill 4-6 Gäste kochen, das Fleisch lässt sich gut im wärmebereich aufbewahren. Auf alle Fälle ist das ein richtig toller Indoor Grill womit man viel Spaß hat! Deshalb die 5 Sterne
Superpihvigrilli tämä on Thermomix miehille. Voidaan vain suositella. Toimii täydellisesti grillatun lihan kanssa. Se ei vain voi olla liian ohut. Paksummat fileepihvit kannattaa esikeittää sous vide -keittimessä 54-56 asteessa. Sitten 2 minuuttia kummallekin puolelle reaktorissa ja sinulla on täydellinen pihvi. Lammas- ja porsaankyljykset ovat myös upeita. Varsinkin kun siinä on vielä vähän rasvaa, se tulee todella hyvää ja pysyy sisältä täysin mehukkaana. Mutta voit maustaa vasta sen jälkeen, kun pihvi on vielä lämmityskulhossa rentoutumassa. Hieman kahvinkeitintä suurempi reaktori on suositeltavaa sijoittaa lähelle liesituuletinta. Jotta paahtohöyryt ovat menneet tarvittaessa. Grillillä kypsennät hyvin 4-6 vierasta, liha säilyy hyvin lämpimällä alueella. Joka tapauksessa tämä on todella hieno sisägrilli, jonka kanssa voi pitää hauskaa! Siksi 5 tähteä
Wir haben ihn jetzt seit ungefähr einem halben Jahr in benutzung. Bedienung ist einfach und ein beigelegtes Heft mit Tipps für die zubereitung verschiedener Fleischsorten ist auch sehr hilfreich. Das Gerät wird schnell heiß, und zwar genau 850 °C. Der Effekt auf das Fleisch ist selbsterklärend. Steaks und viele andere Sachen werden zu einem neuen Erlebnis, da durch die Hitze das Fleisch außen leicht "karamellisiert" und man es innendrin noch medium rare hinbekommt. Reinigung ist auch einfach da alles aus dickem Edelstahl gefertigt ist und das ganze Innnengerüst sich einfach entnehmen lässt. Somit kann man es einfach auswischen und zack, wieder sauber. Top Gerät zum Stolzen Preis.
Olemme käyttäneet sitä nyt noin puolitoista vuotta. Se on helppokäyttöinen, ja mukana toimitettu vihko, jossa on vinkkejä erilaisten lihatyyppien valmistukseen, on myös erittäin hyödyllinen. Laite kuumenee hyvin nopeasti, tasan 850 °C. Vaikutus lihaan on itsestään selvä. Pihveistä ja monesta muusta tulee uusi kokemus, sillä lämpö "karamellisoi" lihaa hieman ulkopuolelta ja sisältä saa silti keskiharvinaisen. Puhdistus on myös helppoa, koska kaikki on valmistettu paksusta ruostumattomasta teräksestä ja koko sisäkehys on helposti irrotettavissa. Joten voit yksinkertaisesti pyyhkiä sen pois ja puhdistaa uudelleen. Huippulaite ylpeään hintaan.
Also das ist wirklich ein tolles Gerät , die Steaks sind geschmacklich ein Wahnsinn, tolle Rostaromen, wir sind mehr als zufrieden! Zwei kleine Kritikpunkte: Daher es doch zu starkem Rauch kommt finden wir nicht das für Indoor geeignet ist, am Balkon oder Garten aber eine super Sache. Man kann immer nur ein oder zwei Steaks gleichzeitig machen.
Joten tämä on todella hieno laite, pihvien maku on hämmästyttävä, upeat paahdetut aromit, olemme enemmän kuin tyytyväisiä! Kaksi pientä kritiikkiä: Meidän mielestämme se ei sovi sisäkäyttöön raskaan savun takia, mutta se on hieno asia parvekkeella tai puutarhassa. Voit valmistaa vain yhden tai kaksi pihviä kerrallaan.
Das Gerät macht einen soliden Eindruck und hält was es verspricht. Die Bedienung mit einem Knopf ist kinderleicht zu bedienen. Temperatur und Zeit werden eingestellt, dann bringt der Reaktor (der Name ist Prgramm) den Grill aud die gewünschte Temperatur. Ist diese erreicht ertönt ein Signal und das Grillgut kann eingeschoben werden. Mit Ablauf der programmierten Zeit stellt sich das Gerät aus. Die gleiche Prozedur wird nach dem Umdrehen des Fleisches narrensicher wiederholt. Das beigefügte Heft enthält einige Tips zu den Grillzeiten. Das ist anfangs ein guter Leitfaden, es macht aber mehr Spaß selbst herauszufinden wie man vorgehen sollte, damit es perfekt wird. Man kann sehr gut beobachten wie sich die starke Hitze des Reaktors im Fleisch ausbreitet und kann so den richtigen Zeitpunkt selbst bestimmen. Zur Auswahl des Geräte-Standorts sollte man erwähnen, dass es nach vorne eine enorme Hitze ausstrahlt und es je nach Betriebsrat auch Rauchentwicklung gibt. Eine Abzugshaube oder weit geöffnete Fenster sind hilfreich. Ich werde deshalb das Gerät im Sommer an einem schattigen Platz draußen betreiben. Reinigung ist problemlos. Platz auf dem Grill ist genug, um gleichzeitig 2 Personen zu versorgen. Mehrere Personen gehen ohne Probleme, da das Fleisch ruckzuck fertig ist. Noch zu den Kosten: der stolze Preis ließ mich länger nachdenken. Wer das Gerät aber nicht nur für Hühnerfleisch verwenden will wird feststellen, dass diese Investition zu den Kosten von hochqualitativen, lang abgehangenen Fleisch passt. Qualität hat seinen Preis - aber da der Gang zum teuren Steakhaus entfällt, zahlt sich der Steakreaktor schnell aus. 5 Punkte sind deshalb alles in allem vollkommen gerechtfertigt.
Laite tekee vankan vaikutelman ja tekee sen mitä lupaa. Yhden painikkeen käyttö on helppoa. Lämpötila ja aika asetetaan, sitten reaktori (nimi on ohjelma) nostaa grillin haluttuun lämpötilaan. Kun tämä saavutetaan, kuuluu äänimerkki ja grillattava ruoka voidaan asettaa sisään. Kun ohjelmoitu aika on kulunut, laite kytkeytyy pois päältä. Sama menettely on idioottivarma toistuva lihan kääntämisen jälkeen. Oheisessa kirjasessa on vinkkejä grillausaikoihin. Tämä on hyvä opas aloittaa, mutta on hauskempaa miettiä itse, mitä tehdä, jotta se olisi täydellinen. Voit hyvin tarkkailla kuinka reaktorin voimakas lämpö leviää lihan läpi ja voit siten määrittää oikean ajankohdan itse. Laitteen sijaintia valittaessa tulee mainita, että se säteilee valtavasti lämpöä eteen ja työneuvostosta riippuen myös savukehitystä. Vetokupu tai avoimet ikkunat ovat hyödyllisiä. Käytän siis laitetta kesällä ulkona varjoisassa paikassa. Puhdistus on helppoa. Grillissä on riittävästi tilaa kahdelle hengelle samanaikaisesti. Monet ihmiset pärjäävät ilman ongelmia, koska liha on valmis hetkessä. Nyt kustannuksiin: ylpeä hinta sai minut ajattelemaan pidempään. Jos et kuitenkaan halua käyttää laitetta vain kananpoistoon, huomaat, että tämä investointi on oikea korkealaatuisen, pitkään kypsyneen lihan hintaan. Laadulla on hintansa - mutta koska kalliiseen pihviravintolaan ei tarvitse mennä, niin pihvireaktori maksaa itsensä nopeasti. Kaiken kaikkiaan 5 pistettä on siis täysin perusteltu.
Habe mir den Steakreaktur zu Weihnachten gegönnt und wurde nicht enttäuscht. Die Bedienung ist kinderleicht. Einmal drehen um die Temperatur einzustellen, drücken, nochmal drehen für die gewünschte Zeit - fertig. Mehr braucht man nicht. Die Filet-Steaks sind mir schon beim ersten Versuch auf den Punkt gelungen. Man kann damit natürlich viel mehr als nur tote Kühe verarbeiten, auch Fisch und Huhn, sogar Grillgemüse. Was nicht so gefällt: Die Anleitung könnte ausführlicher sein, z.B. zum Thema Wartung/Reinigung. Das Fett spritzt leider nach oben an die Heizung und entzündet sich. Keine Ahnung wie ich die wieder sauber bekomme, da ein Gitter davor ist. Beim Ausbauen der Bleche ist mir aufgefallen, dass die teilweise recht scharf sind. Die könnten besser abgerundet sein.
Hemmotin itseäni Steakreakturilla jouluna, enkä ollut pettynyt. Toiminta on lasten leikkiä. Aseta lämpötila kääntämällä kerran, paina, käännä uudelleen halutuksi ajaksi - valmis. Siinä kaikki mitä tarvitset. Fileepihvit osuivat kohdilleen ensimmäisellä kerralla. Tietysti sillä voi käsitellä paljon muutakin kuin vain kuolleita lehmiä, myös kalaa ja kanaa, jopa grillattuja vihanneksia. Mistä en niin pidä: Ohjeet voisivat olla tarkemmat, vaikkapa huolto/siivousaiheesta. Valitettavasti rasva roiskuu lämmittimen päälle ja syttyy tuleen. Minulla ei ole aavistustakaan kuinka saisin ne puhtaaksi, koska niiden edessä on ristikko. Peltiä poistettaessa huomasin, että osa niistä on melko teräviä. Ne voisi pyöristää paremmin.
bin seit März 2017 zufriedener Nutzer dieses Teils. Ich habe bwusst bis jetzt mit der Rezession gewartet, erst mal kennenlernen, nutzen und dann plaudern. Zum verwndeten Fleisch : 4 bis 6 Wochen trocken gereift, 600 bis 800 Gramm, am Stück natürlich. Vor dem Grillen ein paar Stündchen im Sous Vide bei 54 °C. Vor dem Beefen (Reaktören ?) trocknen (paar Minuten im Baumwoll Geschirrtuch) Salzflocken drauf und innerhalb 2 Minuten in den Reaktor. Grosse Stücke eher mit Abstand zum Brenner, wird gleichmässiger braun. 2 Minuten dann wenden. Raus und leicht zuckern, auch warmes dunkles Bier mit Honig bringt`s. Nochmals jede Seite 2 bis 3 Minuten, fertig. Auf einen vorgewärmten Metallteller, Haube drüber, nach 2 bis 3 Minuten wenden. Weitere 2 bis 3 Minuten Ruhe gönnen dann aufschneiden. Eben klassisch, ohne Schmackes...., Genuss pur. Mein Reaktor steht dauerhaft im geschützten Aussenbereich, ich grille auch im Winter im Freien. Ich weiss, kann nicht jeder, aber in der Küche ist mir das Teil zu heftig. Viel bemeckert wird der angeblich zu kleine Garraum. Aber 1 kg am Stück passt rein, mit Abstand zum Heizelement wird`s auch rundum braun. Für Grossfamilien oder Flachsteakgriller gib`s ja auch grössere Geräte, halt zum grösseren Preis. Das Preisgemeckere find ich eh kindisch, der Klarstein hat seinen Preis und den ist er wert. Wem`s zuviel ist der lass es eben, aber nicht in der Gemeinde rumsülzen.... Putzen absolut einfach, wurde ja auch des öfteren gelobt. Sauber verarbeitet, alle wichtigen Teile aus dickem Edelstahl. Zum Preis, ist gerechtfertigt, liegt eh eher im unteren Bereich. Zuverlässig ist das Teil auch, Aufheizzeit bemerkenswert kurz. Einknopfbedienung ist super, grosser Knopf, kein Firlefanz, geht Ratz Fatz... Und auch mehrere Durchgänge, wenn`s eben mal mehr sein soll, schafft das Gerät ohne Probleme. Bisserl kreativ müsst`s eben schon sein .... Tip, das Fleisch eher öfter wenden, man hat die bessere Kontrolle und der Saft verteilt sich besser. Vorher bei > 50 °C im Sous Vide oder Dämpfer, die Kerntemperatur passt dann und man muss nur noch Farbe und Röstaromen erzeugen (reaktören ?) Soße wird extra erzeugt, aber zuwas Soße ? Allen viel Spass und puren Fleischgenuss vom Feinsten. Und, Fleisch hat keine Poren, Blut schon gleich gar nicht. Nicht von mir, Quellen allerding unbekannt: "was ist Vegan, kann man das essen ?" "bis 400 Gramm ist`s ein Steak, ab 400 Gramm ein Braten" bin zwar anderer Meinung, aber trotzdem gut gesprochen
Olen ollut tyytyväinen tämän osan käyttäjä maaliskuusta 2017 lähtien. Olen tietoisesti odottanut taantumaa tähän asti, tutustu siihen ensin, käytä sitä ja sitten juttele. Tietoja käytetystä lihasta: kuivakypsytetty 4-6 viikkoa, 600-800 grammaa, tietysti yhtenä kappaleena. Ennen grillaamista sous videa muutama tunti 54 °C:ssa. Kuivaa suolahiutaleita sen päälle (muutama minuutti puuvillapyyhkeessä) ja laita se reaktoriin 2 minuutin kuluessa. Suuremmat palat kauempana polttimesta, ruskistuvat tasaisemmin. 2 minuuttia ja käännä sitten. Outo ja kevyesti sokeroitu, jopa lämmin tumma hunajaolut toimii. Jälleen kummallakin puolella 2-3 minuuttia, valmis. Aseta kansi esilämmitetyn metallilevyn päälle ja käännä 2-3 minuutin kuluttua. Anna vielä 2-3 minuuttia levätä ja leikkaa sitten auki. Vain klassikko, ilman makua ...., puhdasta nautintoa. Reaktorini on pysyvästi suojellulla ulkoalueella, grillaan ulkona myös talvella. Tiedän, etteivät kaikki pysty siihen, mutta keittiössä se on liikaa minulle. Väitetysti liian pieni keittotila on paljon kritiikkiä. Mutta 1 kg kerrallaan mahtuu mukaan, etäisyydellä lämmityselementistä se myös ruskeaa kauttaaltaan. Suurille perheille tai litteän pihvigrillaajille löytyy myös isompia laitteita, mutta korkeammalla hinnalla. Pidän hinnasta valittamista joka tapauksessa lapsellista, Klarsteinilla on hintansa ja se on sen arvoista. Jos se on sinulle liikaa, jätä se, mutta älä sekoile yhteisössä... Siivoaminen on todella helppoa, ja sitä usein kiitetään. Puhdas työstö, kaikki tärkeät osat paksusta ruostumattomasta teräksestä. Hinta on perusteltu, se on joka tapauksessa melko alemmalla alueella. Osa on myös luotettava ja lämpenemisaika huomattavan lyhyt. Yhdellä painikkeella toiminta on super, iso painike, ei röyhelöä, Ratz Fatz toimii... Ja laite hoitaa myös useita kulkuja, jos niitä tarvitsee enemmän, ilman ongelmia. Sen täytyy vain olla hieman luovaa... Vinkki, käännä lihaa useammin, hallitset paremmin ja mehu jakautuu paremmin. Etukäteen > 50 °C sous videssa tai höyrystimessä sisälämpötila on sitten oikea ja sinun tarvitsee vain luoda väri ja paahdetut aromit (reaktori?) Kastike valmistetaan erikseen, mutta mikä kastike? Pidä hauskaa ja nauti puhtaasta lihasta parhaimmillaan. Ja lihassa ei ole huokosia, veressä ei todellakaan ole. Ei minun, mutta tuntemattomista lähteistä: "Mikä on vegaani, voitko syödä sitä?" "400 grammaan asti se on pihvi, 400 grammasta paisti" Minulla on eri mielipide, mutta se on silti hyvin sanottu
Die durchaus gegenteiligen Bewertungen und Aussagen hier und in diversen Foren hatten mich lange überlegen lassen, ob es dieses Gerät sein sollte. Nach der Leistungserhöhung fiel dann die Entscheidung leichter, zumal damals noch der alte Preis galt. Einige gute Kilo Fleisch und einige Testesser später steht fest, dass es bei Weitem kein Fehlkauf war - im Gegenteil. Statt dessen stellte sich die Frage, wie einige anderslautende Einschätzungen wohl zustande kamen. Das Aufheizen ist in wenigen Minuten erledigt. Die Einstellung mit nur einem Knopf war anfangs etwas gewöhnungsbedürftig (es dauert einige Sekunden, bis die Temperatur hochzählt und damit die Aufheizbestätigung erfolgt). Da das Fleisch grundsätzlich Sous vide vorgegart wurde (gut trockentupfen nicht vergessen!), waren auch innerhalb von Minuten Ergebnisse wie auf den Produktfotos erzielbar. Genau dafür wurde der Reaktor gekauft und das bringt er dann auch. Dabei lohnt es sich aber, mit Temperatur, Dauer und vor allem Abstand zum Brenner zu experimentieren, da die Brennerfläche kleiner als die Rostfläche ist und somit unterschiedlich großes Gargut nicht überall mit gleicher Hitze gegart werden kann. Bei fetthaltigeren Fleischsorten entsteht zwar schnell ein gutes Röstaroma, die Rauchentwicklung beim Auftreffen von Fettspritzern auf den Brenner dürfte empfindliche Nasen gerade beim Gebrauch in der Wohnung wohl stören können. Mit einem Platz unter einer guten Ablufthaube ist das aber gut lösbar, zumal der Reaktor sehr gut gedämmt ist, sodass außen keinerlei Strahlungswärme ankommt - abgesehen vom Rosthalter, der sehr schnell heiß wird - das Abnehmen vergisst man nur einmal. GN-Gastroschalen, etwa für Grill-Beilagen, passen zwar in den Garraum, nicht aber in die Führungsschienen und müssen daher auf dem (benutzten) Rost abgestellt werden. Nach Beendigung des Grillens dauert es wesentlich länger, den Reaktor auf Ausschalttemperatur abzukühlen (bleibt automatisch so lange eingeschaltet), als das Aufheizen benötigte. Die Reinigung ist ein Kinderspiel: den Edelstahl-Garraum entnehmen und kurz abgespült in den Geschirrspüler. Fertig. Alles in allem ein sehr gutes Gerät für zwei Personen, für drei bis vier sollte man schon gut planen, da die Portionsgrößen schnell die nutzbare Grillfläche überschreiten.
Päinvastaiset arvostelut ja lausunnot täällä ja eri foorumeilla saivat minut miettimään pitkään, pitäisikö sen olla tämä laite. Suorituskyvyn korotuksen jälkeen päätös oli helpompi, varsinkin kun vanha hinta oli vielä voimassa. Muutama hyvä kilo lihaa ja muutama koesyöjä myöhemmin, on selvää, että se oli kaukana huonosta ostosta - päinvastoin. Sen sijaan heräsi kysymys, miten jotkin erilaiset arvioinnit syntyivät. Lämmitys tapahtuu muutamassa minuutissa. Yhden painikkeen asetukseen totuttelu kesti aluksi (vie muutaman sekunnin, ennen kuin lämpötila laskee ja vahvistaa lämmityksen). Koska liha oli aina esikypsennetty sous vide (älä unohda kuivattaa!), tuotekuvissa näkyvät tulokset saavutettiin muutamassa minuutissa. Juuri sitä varten reaktori ostettiin ja sitä se tuo. Kannattaa kuitenkin kokeilla lämpötilaa, kestoa ja ennen kaikkea etäisyyttä polttimesta, sillä polttimen pinta on pienempi kuin ritiläpinta ja siksi erikokoisia ruokia ei voida kypsentää kaikkialla samalla lämmöllä. Rasvaiset lihat kehittävät nopeasti hyvän paahdetun aromin, mutta polttimeen osuessaan rasvaroiskeet syntyvä savu voi luultavasti vaivata herkkää nenää varsinkin kotona käytettynä. Hyvän poistohuuvan alla olevalla paikalla tämä on kuitenkin helposti ratkaistavissa, varsinkin kun reaktori on erittäin hyvin eristetty, joten säteilylämpöä ei pääse ulos - paitsi arinan pidike, joka kuumenee erittäin nopeasti - unohdat vain poista se kerran. GN-gastroalustat, esimerkiksi grillattuja lisukkeita varten, sopivat keittotilaan, mutta eivät ohjauskiskoihin, joten ne on asetettava (käytetty) ritilälle. Grillauksen päätyttyä reaktorin jäähdyttäminen sammutuslämpötilaan kestää paljon kauemmin (se pysyy automaattisesti päällä niin kauan) kuin lämmittäminen. Puhdistus on lasten leikkiä: irrota ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittokammio ja huuhtele se hetken asti astianpesukoneessa. Saattaa loppuun. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä laite kahdelle, mutta kannattaa suunnitella hyvin kolmelle neljälle, sillä annoskoot ylittävät nopeasti käyttökelpoisen grillauspinnan.
Ob man es braucht oder nicht muss jeder für sich selbst entscheiden. Ich habe mich für JA entschieden und es meinem Mann zum Geburtstag geschenkt. Es heitzt sehr schnell auf (einstelliger Minutenbereich) und das Steak ist auf Grund der hohen Hitze auch schnell zubereitet. Das Geschmackserlebnis ist dann um ein vielfaches besser als wenn man das Steak in der Pfanne zubereitet. Die Rauchentwicklung ist normal.
Jokainen päättää itse, tarvitseeko sitä vai ei. Valitsin KYLLÄ ja annoin sen miehelleni syntymäpäivälahjaksi. Se lämpenee erittäin nopeasti (yksinumeroisia minuutteja) ja myös pihvi valmistuu nopeasti korkean lämmön takia. Makuelämys on silloin monta kertaa parempi kuin jos valmistaisi pihvin pannulla. Savun kehittyminen on normaalia.
Bisher kannte ich nur gasbetriebene Hochleistungsgriller. Mir ist das Hantieren mit Gasflaschen, noch dazu im Wohnbereich nicht sympathisch. Als ich sah, dass es jetzt den Steakreaktor auf Elektrobasis gibt, habe ich sofort zugeschlagen. Die Lieferung erfolgte prompt. Die Inbetriebnahme ist spielend leicht von der Hand gegangen und bereits das erste Ribey-Steak gelang hervorragend. Dieses Gerät kann ich nur wärmstens empfehlen - es ist sein Geld wert ! Hanns H, Schubert
Toistaiseksi tiesin vain kaasukäyttöiset korkean suorituskyvyn grillit. En pidä kaasupullojen käsittelystä, etenkään olohuoneessa. Kun näin, että sähköinen pihvireaktori oli nyt saatavilla, hyppäsin siihen heti. Toimitus oli nopea. Käyttöönotto oli lasten leikkiä ja ensimmäinen ribey-pihvi onnistui erinomaisesti. Voin vain lämpimästi suositella tätä laitetta - se on rahan arvoinen! Hanns H, Schubert
Sehr gutes Produkt hier meine Pros und Cons: Pros: Super Grill Ergebnis! Das ist für mich schon mal das Wichtigste an einem Grill. Weniger Rauchentwicklung als in der Pfanne Kann in der Küche verwendet werden. Geht mit Strom, somit kein Gas notwendig Leicht zu reinigen Heizt sehr schnell auf 850 Grad Cons: Die Bedienung mit dem Drehknopf ist finde ich nicht intuitiv. Könnte eine etwas größere Grillfläche bieten Preis Die Cons sind auf jeden Fall meckern auf höchstem Niveau. 600€ sind nun mal eine Stange Geld jedoch sind die Konkurrenzproduke auch nicht billiger und insofern ist der Preis gerechtfertigt. Auch die Grillfläche ist bei dem Preis OK. Ich kann das Produkt uneingeschränkt empfehlen und habe viel Spass damit.
Erittäin hyvä tuote tässä ovat hyvät ja huonot puoleni: Plussat: Super grillitulos! Minulle se on tärkein asia grillissä. Vähemmän savua kuin pannulla Voidaan käyttää keittiössä. Toimii sähköllä, joten kaasua ei tarvita Helppo puhdistaa Lämpenee erittäin nopeasti 850 asteeseen Miinukset: En pidä kiertonupin käyttöä intuitiivisena. Voisi tarjota hieman isompi grillausalue Hinta Haittapuolena on ehdottomasti kitka korkeimmalla tasolla. 600€ on iso raha, mutta kilpailevat tuotteet eivät ole halvempia ja tässä suhteessa hinta on perusteltu. Grillin pinta on myös hintaansa nähden ok. Voin suositella tuotetta varauksetta ja pidän siitä hauskaa.
Das Gerät ist eine gelungene Alternative zu Gasgrills. Ob auf dem Balkon oder in der Küche ohne viel Aufwand verwendbar. Nach ein bisschen Einarbeitungszeit werden die Steaks und andere Grill u. Überbackgerichte sehr gut. Es ist auch eine Alternative, für kleinere Gastronomieeinrichtungen, zu den Im Gastrobereich angebotenen Großgeräten! Eine Tropfschale am Gerät, ev. ausziehbar, wäre sinnvoll da beim Fleischwenden einiges vor das Gerät tropft. Für einen optimalen Einsatz wäre eine stufenlose Verstellung der Einschubhöhe perfekt. MfG Gerd Henschel
Laite on onnistunut vaihtoehto kaasugrillille. Voidaan käyttää parvekkeella tai keittiössä ilman suurta vaivaa. Pienen harjoittelun jälkeen pihvit ja muut grillatut ja leivotut ruoat ovat erittäin hyviä. Se on myös vaihtoehto pienemmille catering-alan suurille laitteille! Laitteen tippa-alusta, mahdollisesti jatkettava, olisi hyödyllinen, koska laitteen eteen tippuu lihaa käännettäessä. Optimaaliseen käyttöön portaaton asennuskorkeuden säätö olisi täydellinen. Ystävällisin terveisin, Gerd Henschel
Dieser Grill ist wirklich der absolute Hammer , ich fahre sonst richtig weit um ein gute Steak zu essen , in Düsseldorf oder Dortmund gibt es Restaurants die Steaks bei 850 Grad grillen , denn bei 850 Grad wir ein Steak einfach Weltklasse !!! Jetzt keine Fahrerei mehr !! Keine 6 Minuten und ein super gegrilltes Steak liegt auf dem Teller , echt irre gut. Ich kann den Grill nur 100% empfehlen.
Tämä grilli on todella mahtava, muuten ajelen todella pitkälle syömään hyvän pihvin, Düsseldorfissa tai Dortmundissa on ravintoloita, jotka grillaavat pihvejä 850 asteessa, koska 850 asteessa pihvi on yksinkertaisesti maailmanluokkaa!!! Nyt ei enää ajamista!! Alle 6 minuuttia ja supergrillattu pihvi on lautasella, todella hyvä. Voin vain suositella grilliä 100%.
Funktioniert einwandfrei ! Nach ein bisschen Probieren mit den Zeiten und Einstellungen erhält man das perfekte Steak. Allerdings doch eher im Aussenbereich anzuwenden, da man in geschlossenen Räumen dann doch selbst wie das Steak riecht !
Toimii moitteettomasti! Pienen yrityksen ja erehdyksen jälkeen aikojen ja asetusten kanssa saat täydellisen pihvin. Sitä käytetään kuitenkin todennäköisemmin ulkona, koska suljetuissa tiloissa tuoksut itse pihviltä!
Dieser Oberhitzegrill ist wirklich so gut, wie er verspricht. Natürlich braucht das Steak nicht 60 Sekunden, wie angegeben, sondern eher 120 Sekunden von jeder Seite aber, und jetzt kommt das aber: es funktioniert einwandfrei. Steaks sind zart, außen schöne Maillardreaktionen (schöne Kruste).Thunfisch wird außen knusprig und bleibt innen, wie gewünscht rot. Der Grill kommt schnell auf Temperatur, beim Grillen qualmt so gut wie nichts und das Gerät bleibt während des Betriebes außen Handkalt. Der 230V Stecker macht das Gerät ideal zum Indoorbetreiben. Einziges Manko ist die Garraumgröße, es passt halt nur ein Rib-Eye Steak hinein und ist damit eher für private Haushalte geeignet. Fazit: Super Gerät mit beschränkter Füllmenge. Klare Kaufempfehlung vom Profi
Tämä huippulämpögrilli on todella hyvä niin kuin lupaa. Tietenkään pihvi ei vie 60 sekuntia, kuten mainostetaan, vaan 120 sekuntia kummaltakin puolelta, ja tässä on asia: se toimii täydellisesti. Pihvit ovat pehmeitä, ulkopuolelta kivat Maillard-reaktiot (mukava kuori) Tonnikala rapistuu päältä ja pysyy sisältä punaisena halutessaan. Grilli lämpenee nopeasti, grillattaessa ei savuta juuri mikään ja laitteen ulkopinta pysyy käytön aikana kylmänä. 230 V pistoke tekee laitteesta ihanteellisen sisäkäyttöön. Ainoa haittapuoli on keittokammion koko, se sopii vain rib-eye pihviin ja sopii siksi paremmin kotitalouksiin. Johtopäätös: Superlaite rajoitetulla kapasiteetilla. Selkeä ostosuositus ammattilaiselta
teuer aber sehr gut ein stern abzug wegen dem preis heute bekommen u. gleich getestet bin begeistert vom grillergebnis #nackenstaek u.paprika# die verarbeitung des grill ist top
kallis mutta erittäin hyvä sai tänään tähden vähennyksen hinnan takia ja testasin heti olen innostunut grillituloksesta #nackenstaek u.paprika# grillin käsittely on huippua
Das perfekt gegrillte Steak – gibt es das wirklich?
… mit dem Klarstein Steakreaktor kein Problem!
Bisher dachte ich, das ultimative Steak kommt vom Holzkohlegrill, aber da kannte ich den Steakreaktor noch nicht. Da man im Augenblick viel von dem Grillen mit Hochtemperaturen hört, habe ich mich entschieden einen solchen Grill in Form des Steakreaktors von Klarstein auch einmal auszuprobieren, zumal wir alle Rumpsteaks und Co. lieben.
Was ist der Steakreaktor eigentlich?
Der Steakreaktor ist ein sogn. Hochtemperaturgrill. Er entwickelt eine Hitze von bis zu 850°C in kürzester Zeit.
Diese extreme Temperatur sorgt dafür, dass ein Steak von außen kross und knusprig, von innen saftig und rosig wird.
Der erste Eindruck
Ich war im ersten Moment richtig erstaunt über die geringe Größe des Gerätes und im zweiten Moment von seinem Gewicht!
Der Steakreaktor wiegt nämlich stolze 14 kg bei einer Größe von 25 cm x 35,5 cm x 40,5 cm (B x H x T).
Aufgefallen ist mir direkt sein stylishes Auftreten. Von außen Schwarz gehalten wirkt er sehr elegant und ansprechend. Der Kontrast zum Edelstahl, welches sich im Grilleinsatz und Rost zeigt, ist hier sehr gelungen.
Beschreibung
Auf der Rückseite des Gerätes befindet sich die Ein-/Aus-Taste. Im Frontbereich sind das LED-Display sowie das steuerbare Bedienelement angesiedelt.
Im Innern befindet sich das Herz des Steakreaktors: das Keramikheizelement. Der Grilleinsatz mit den entsprechenden Führungsschienen für Rost und Ablaufschale befindet sich im schwarzen Metallgehäuse, welches doppelt isoliert wurde.
Fünf unterschiedliche Führungsschienen sorgen dafür, dass man sein Grillgut ganz individuell grillen kann. Unten ist Platz für die Auffangschale, die ohne Probleme Fett und Fleischsaft auffängt.
Ein externer Griff sorgt für den nötigen Schutz, um problemlos den Rost aus dem Gerät zu nehmen.
Aufstellen des Gerätes
Aufgrund der Tatsache, dass der Steakreaktor eine höllische Hitze von bis zu 850 °C entwickelt, ist es ratsam folgende Regeln zu beachten:
Das Gerät sollte einen Mindestabstand zur Wand und seitlich von mindestens 15 cm haben. Nach oben hin sollte der Abstand 50 cm betragen. Die untere Lüftung ist durch die Füßchen bereits gewährleistet, die sich unter dem Gerät befinden. Beachtet man diese Regeln, dann steht einem ein wunderbarer Grillgenuss bevor!
Funktionsweise
Der Steakreaktor entwickelt eine Hitze von bis zu 850 °C. Diese kann durch das steuerbare Bedienelement optimal eingestellt werden. Die Temperaturwahl liegt zwischen 400 °C und 850 °C.
Sowohl Grillzeit wie auch Temperatur werden mittels des Drehreglers eingestellt. Der Drehregler verfügt über die Temperaturbereiche: low temperature (niedrige Temperatur), more is more (mehr ist mehr) und hotter than hell (heißer als die Hölle).
Hotter than hell ist auch die Temperatur, die ich für meine Steaks gewählt habe. Aufgrund der extrem hohen Temperatur, der das Fleisch plötzlich ausgesetzt wird, ziehen sich die Fasern an der Oberfläche sofort zusammen, dadurch entstehen die Kruste und dieses unvergleichliche Röstaroma.
Der Steakreaktor bietet die Möglichkeit der Zeiteinstellung. Hierzu kann man den Steakreaktor maximal bis zu 9,5 Minuten je Grillvorgang einstellen.
So schnell, wie der Steakreaktor auf seine Höchsttemperatur kommt, so schnell kühlt er auch wieder, dank des darin verbauten Kühlsystems ab.
Im Praxistest
Bevor man beginnt, sollte man zunächst alle Teile gründlich abwaschen. Hierzu kann man ganz einfach den kompletten Grilleinsatz herausnehmen. Ebenso einfach erfolgt der Einsatz. Man sollte sich aber vergewissern, dass der Grilleinsatz ein eingerastet ist. Dies erkennt man daran, dass sich der Grilleinsatz nicht mehr einfach so herausziehen lässt, da er in die dafür vorgesehenen Aussparungen eingerastet ist.
Vorbereitung
Je nach Stärke des Fleisches sollte man nun anhand der mitgelieferten Tabelle Temperatur und Zeit wählen.
Meine Steaks waren gut 300 g schwer und so habe ich pro Seite 2 Minuten sowie eine Minute für das Wenden des Fleisches eingerechnet. Also insgesamt 5 Minuten!
Dabei habe ich die höchste Grilltemperatur gewählt. Nun beginnt das Gerät zu arbeiten und heizt sich auf. Dies kann man gut anhand der Lüftergeräusche feststellen, die sich bereits nach kurzer Zeit einstellen.
Der ganze Vorgang dauert etwa 6 Minuten und der Steakreaktor hat seine Höchsttemperatur von 850 °C erreicht. Dabei ertönt ein akustisches Signal.
Grillvorgang
Nun habe ich das Grillgut auf den Rost gelegt und in den Steakreaktor geschoben. Hierbei habe ich die Schiene 2 gewählt (wurde auch so in der Gebrauchsanweisung angegeben). Nach kurzer Zeit hört man schon die typischen Grillgeräusche, die das Fleisch bei solch einer Temperatur wiedergibt. Nach 2 Minuten habe ich das Fleisch mit Hilfe des externen Metallgriffs herausgenommen und gewendet. Nun konnte das Fleisch weitere 2 Minuten garen.
Während dieser Aktion – also dem Herausnehmen des Fleisches – verliert der Steakreaktor an Temperatur. Diese ist aber nur gering – ca. 10 °C. Der Steakreaktor holt die Temperatur aber rasch wieder ein und das Fleisch kann weiter auf 850 °C gegrillt werden.
Anhand des Displays konnte ich sowohl die Restlaufzeit wie auch die aktuelle Temperatur ablesen und war so immer auf der sicheren Seite.
Nachdem die Grillzeit abgelaufen war, ließ ich die Steaks noch ca. 6 Minuten auf der untersten Schiene (Schiene 5) des Grilleinsatzes ruhen. Die Hitze, die sich nach Abschalten des Gerätes noch im Gerät befindet, ist völlig ausreichend, um das Fleisch noch etwas nachzugaren und vor allem heiß zu lassen.
Das Grillergebnis
Das Fleisch war von außen wunderbar kross und knusprig, der Geruch typisch für ein frisch gegrilltes Steak. Nach dem Anschneiden war das Fleisch von innen zart rose und saftig.
Natürlich fehlen hier die typischen Grillstreifen, die man vom Holzkohlegrill her kennt, aber dem Geschmack tut dies keinen Abbruch. Das Fleisch hat einen wunderbar kernigen und reinen Geschmack.
Der Steakreaktor eignet sich einfach ideal für alle Fleisch- und Fischsorten. Bei Fleisch habe ich schon Rumpsteak, Entrecote und Filet sowie marinierte und vor gegarte Spareribs gegrillt. Das Ergebnis war bei allen Varianten lecker und wunderbar!
Was kann man im Steakreaktor noch zubereiten?
Im Grunde alles, was man auch auf einen Grill legen würde. Hier ist der Fantasie keine Grenze gesetzt und so kann man z.B. neben verschiedenen Fleisch- und Fischsorten auch Gemüse und Obst grillen.
Reinigung
Die Reinigung ist wirklich leicht. Da man hier die komplette Grilleinheit herausnehmen kann, lässt sich das Gerät völlig unkompliziert reinigen.
Fazit
Wer schon immer das perfekte Steak haben wollte, der dürfte mit dem Steakreaktor genau das bekommen: ein Steak in New Yorker Steakhouse Qualität, außen kross und innen zart, rosa und saftig!
Übrigens: Wer sein Steak lieber well done haben will – so wie ich, der lässt es einfach eine Minute länger auf dem Rost und gibt statt 5 Minuten 6 Minuten im Grillvorgang ein!
Täydellisesti grillattu pihvi - onko sellaista todella olemassa? ... ei ongelmaa Klarsteinin pihvireaktorin kanssa! Tähän asti luulin, että paras pihvi tulee hiiligrillistä, mutta en tiennyt pihvireaktorista. Koska tällä hetkellä kuulemme paljon grillaamisesta korkeissa lämpötiloissa, päätin kokeilla tällaista grilliä Klarsteinin pihvireaktorin muodossa, varsinkin kun me kaikki rakastamme rintapihvejä ja vastaavia. Mikä pihvireaktori oikeastaan on? Pihvireaktori on ns korkean lämpötilan grilli. Se kehittää jopa 850°C lämpöä hyvin lyhyessä ajassa. Tämä äärimmäinen lämpötila varmistaa, että pihvi on päältä rapea ja rapea ja sisältä mehukas ja ruusuinen. Ensivaikutelma Ensin hämmästyin laitteen pienestä koosta ja toiseksi sen painosta! Pihvireaktori painaa huimat 14 kg ja on mitat 25 cm x 35,5 cm x 40,5 cm (L x K x S). Huomasin heti hänen tyylikkään ulkonäön. Musta ulkopuolelta, se näyttää erittäin tyylikkäältä ja houkuttelevalta. Kontrasti ruostumattomaan teräkseen, joka näkyy grillin sisällä ja ritilässä, on tässä erittäin onnistunut. Kuvaus On/off-painike sijaitsee laitteen takana. LED-näyttö ja säädettävä ohjauselementti sijaitsevat etuosassa. Sisällä on pihvireaktorin sydän: keraaminen lämmityselementti. Grillin sisäosa vastaavilla ohjauskiskoineen arinalle ja tyhjennysastialle sijaitsee mustassa metallikotelossa, joka on kaksoiseristetty. Viisi erilaista ohjauskiskoa varmistavat, että voit grillata ruokasi yksitellen. Pohjassa on tilaa tippa-alustalle, joka kerää helposti rasvan ja lihamehut. Ulkoinen kahva tarjoaa tarvittavan suojan, jotta ritilä voidaan helposti irrottaa laitteesta. Laitteen asentaminen Koska pihvireaktori kehittää helvetin lämpöä jopa 850 °C, on suositeltavaa noudattaa seuraavia sääntöjä: Laitteen vähimmäisetäisyys seinään ja sivuun tulee olla vähintään 15 cm. . Yläosassa etäisyyden tulee olla 50 cm. Alempi ilmanvaihto on jo varmistettu jaloilla, jotka sijaitsevat laitteen alla. Jos noudatat näitä sääntöjä, voit odottaa upeaa grillikokemusta! Kuinka se toimii Pihvireaktori kehittää lämpöä jopa 850 °C. Tämä voidaan säätää optimaalisesti ohjattavalla käyttöelementillä. Lämpötilan valinta on 400 °C - 850 °C. Sekä grillausaika että lämpötila asetetaan kiertosäätimellä. Kellossa on lämpötila-alueita: alhainen lämpötila, enemmän on enemmän ja helvetin kuumempi. Helvettiä kuumempi on myös lämpötila, jonka valitsin pihveilleni. Erittäin korkean lämpötilan vuoksi, jolle liha äkillisesti altistuu, pinnalla olevat kuidut supistuvat välittömästi muodostaen kuoren ja sen vertaansa vailla olevan paahdetun aromin. Pihvireaktori tarjoaa mahdollisuuden ajan asettamiseen. Pihvireaktori voidaan asettaa enintään 9,5 minuutiksi grillausprosessia kohti. Sisäänrakennetun jäähdytysjärjestelmän ansiosta pihvireaktori jäähtyy yhtä nopeasti kuin se saavuttaa maksimilämpötilansa. Käytännön kokeessa Ennen kuin aloitat, pese kaikki osat huolellisesti. Voit helposti irrottaa koko grillin sisäosan tätä tarkoitusta varten. Se on yhtä helppokäyttöinen. Mutta sinun tulee varmistaa, että grillin sisäosa on lukittu paikalleen. Tämä näkyy siitä, että grillin sisäosaa ei voida enää helposti vetää ulos, koska se on napsahtanut siihen tarkoitettuihin syvennyksiin. Valmistus Lihan paksuudesta riippuen valitse lämpötila ja aika oheisen taulukon avulla. Pihvini olivat hyvät 300 g, joten annoin 2 minuuttia per puoli plus 1 minuutti lihan kääntämiseen. Eli yhteensä 5 minuuttia! Valitsin korkeimman grillauslämpötilan. Nyt laite alkaa toimia ja lämpenee. Tämä näkyy selvästi tuulettimen äänestä, joka alkaa hetken kuluttua. Koko prosessi kestää noin 6 minuuttia ja pihvireaktori on saavuttanut maksimilämpötilansa 850 °C. Kuuluu äänimerkki. Grillausprosessi Olen nyt laittanut grillattavan ruoan ritilälle ja työntänyt pihvireaktoriin. Tässä valitsin lastan 2 (sellaisena se mainittiin myös käyttöohjeessa). Hetken kuluttua kuulet jo tyypilliset grillausäänet, joita liha pitää tällaisessa lämpötilassa. 2 minuutin kuluttua otin lihan ulos käyttämällä ulkoista metallikahvaa ja käänsin sen ympäri. Nyt liha kypsyi vielä 2 minuuttia. Tämän toiminnon - eli lihan poistamisen - aikana pihvireaktori menettää lämpötilansa. Mutta tämä on vain alhainen – noin 10 °C. Pihvireaktori kuitenkin saavuttaa nopeasti lämpötilan ja lihaa voidaan jatkaa grillaamista 850 °C:ssa. Näytön avulla pystyin lukemaan sekä jäljellä olevan käyttöajan että senhetkisen lämpötilan, joten olin aina varmuudella. Grillausajan päätyttyä annoin pihvien levätä noin 6 minuuttia grillilevyn alimmalla kiskolla (kisko 5). Laitteessa oleva lämpö vielä laitteen sammuttamisen jälkeen riittää täysin jatkamaan lihan kypsennystä ja ennen kaikkea pitämään sen kuumana. Grillaustulos Liha oli ulkopuolelta ihanan rapea, juuri grillatulle pihville tyypillinen tuoksu. Leikkaamisen jälkeen liha oli pehmeää ja mehukasta sisältä. Hiiligrillistä tutut tyypilliset grillijäljet toki täältä puuttuu, mutta makua tämä ei haittaa. Lihalla on ihanan vankka ja puhdas maku. Pihvireaktori on yksinkertaisesti ihanteellinen kaikenlaiselle lihalle ja kalalle. Lihan osalta olen jo grillannut rintapihviä, antrecotea ja filettä sekä marinoituja ja esikeitettyjä kylkiluita. Tulos oli herkullinen ja upea kaikilla versioilla! Mitä muuta pihvireaktorissa voidaan valmistaa? Periaatteessa mitä tahansa, jonka laittaisit grilliin. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja ja voit grillata esimerkiksi vihanneksia ja hedelmiä erilaisten liha- ja kalalajien lisäksi. Puhdistus Puhdistus on todella helppoa. Koska voit irrottaa koko grilliyksikön tästä, laite voidaan puhdistaa erittäin helposti. Johtopäätös Jokaisen, joka on aina halunnut täydellisen pihvin, pitäisi saada juuri sellainen pihvireaktorilla: New Yorkin pihviravintolalaatuinen pihvi, päältä rapea ja sisältä pehmeä, vaaleanpunainen ja mehukas! Muuten: Jos haluat, että pihvisi on hyvin valmistettu - kuten minä, voit jättää sen grilliin minuutiksi pidemmäksi ajaksi ja syöttää grillaukseen 6 minuuttia 5 minuutin sijaan!
Für alle Fleischliebhaber auf jeden Fall ein Muss! Hier kommt man jedes Mal auf seine Kosten.
Pakollinen kaikille lihan ystäville! Täällä saat rahallesi vastinetta joka kerta.
Schnelle Lieferung und noch schnellerer Fleischgenuss. Ich habe wirklich viele Fleisch-Varianten getestet und bin immer total zufrieden mit der Qualität. Vor allem, wenn ich abends keine Lust habe zu kochen und zu spülen. Fleisch in den Steakreaktor, kurz warten, würzen, fertig. Top! Gut zu wissen, dass man nur im Nachgang würzen sollte und das Fleisch nicht mit Marinade grillen sollte.
Nopea toimitus ja vielä nopeampi lihan nauttiminen. Olen testannut monia lihavariantteja ja olen aina täysin tyytyväinen laatuun. Varsinkin kun ei tee mieli kokkailla ja tiskaamalla illalla. Lihaa pihvireaktorissa, odota hetki, mausta, valmis. Huippu! Hyvä tietää, että mausta tulee vasta jälkikäteen ja että lihaa ei saa grillata marinadilla.
Für mich als Mutter von 3 Söhnen eine absolute Erleichterung, so kann ich ihnen Fleisch jeglicher Art schnell und genussvoll zubereiten. Das integrierte Abschaltsystem, dass nach ca. 9 Minuten das komplette Gerät abschaltet, verhindert, dass irgendetwas anbrennt. Wenn das Fleisch doch mal länger gegrillt werden soll, muss man den Steakreaktor halt noch einmal einschalten, aber lieber so als verkohltes Fleisch. Unbedingt auf die Höheneinstellung achten für die verschiedenen Fleischtypen.
Täydellinen helpotus minulle 3 pojan äidinä, koska voin valmistaa heille kaikenlaista lihaa nopeasti ja mielelläni. Integroitu sammutusjärjestelmä, joka sammuttaa koko laitteen noin 9 minuutin kuluttua, estää mitään palamasta. Jos lihaa halutaan grillata pidempään, pitää pihvireaktori kytkeä uudelleen päälle, mutta paremmin kuin hiiltynyt liha. Muista kiinnittää huomiota eri lihatyyppien korkeusasetuksiin.
Der Steakreaktor war das perfektes Geschenk für meinen Mann, er hat sich selten so über ein Geschenk gefreut… und ich mich erst, denn nun bleibt meine Küche sauber. Der Steakreaktor kann problemlos in der Küche aufgestellt werden und bereitet uns leckere Steaks mit toller Kruste und saftigem Fleisch. Wenn wir allerdings Freunde einladen, müssen wir 2mal starten, da die Fläche relativ klein ist und zwei gute Stücke ohne Probleme drauf passen, aber bei mehr wird es schwierig. Aber ist für uns kein Problem, machen wir halt zwei Runden.
Pihvireaktori oli täydellinen lahja miehelleni, hän on harvoin ollut niin iloinen lahjasta... ja niin olen minäkin, koska nyt keittiöni pysyy siistinä. Pihvireaktori on helppo asentaa keittiöön ja valmistaa herkullisia pihvejä, joissa on upea kuori ja mehukas liha. Jos kuitenkin kutsumme ystäviä, on aloitettava kahdesti, koska alue on suhteellisen pieni ja kaksi hyvää palaa mahtuu siihen ilman ongelmia, mutta suuremmalla tulee vaikeaa. Mutta se ei ole meille ongelma, ajetaan kaksi kierrosta.
Wir benutzen den Steakreaktor regelmäßig für Steaks und lieben die Kruste und das Fleisch, aber auch das lecker gegrillte Gemüse und Fisch. Und er lässt sich so schnell und einfach reinigen, mein Mann freut sich. Wir entdecken ständig neue Möglichkeiten und genießen die gemeinsamen Kochabende. Alles geht superschnell und wir müssen nicht lange warten. Absolut gute Qualität und seinen Preis wert.
Käytämme pihvireaktoria säännöllisesti pihveihin ja rakastamme kuorta ja lihaa, mutta myös herkullisia grillattuja vihanneksia ja kalaa. Ja se on niin nopea ja helppo puhdistaa, mieheni on iloinen. Löydämme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja nautimme yhteisistä ruoanlaittoiloista. Kaikki sujuu erittäin nopeasti, eikä meidän tarvitse odottaa kauan. Ehdottomasti hyvä laatu ja hintansa arvoinen.